İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Mustafa Pars İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımı ile büyük bir coşku ile kutlandı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Nisan ayı boyunca öğrencilerimizle plan doğrultusunda etkinlikler gerçekleştirildi. 23 Nisan temalı grafiti çalışması, "Bu Nedir?" etkinliği ve "Mısra Ezberliyoruz" çalışmaları tüm sınıflar tarafından yapıldı.

Nis

Okulumuz öğrencilerine sağlık görevlileri tarafından doğru diş fırçalama tekniği eğitimi verildi. Ağız ve diş sağlığını korumanın önemi, yapılması gerekenler anlatıldı.

Nis

Kütüphaneler Haftası kapsamında Belediye Kütüphane görevlileri tarafından ilçemizde ve ilimizde bulunan kütüphaneler öğrencilerimize tanıtılırken, hazırlanan program ile kitap okumanın önemi vurgulanmıştır.

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında öğrencilerimize eğitici videolar izletilmiş, okul panosu hazırlanmış ve kişisel verilerin korunmasının öneminde bahsedilmiştir.

Mrt

Yeşilay Haftası kapsamında okulumuz öğrencilerine Küçükçekmece Yeşilay Şubesi Gönüllüleri eğitmenleri tarafından eğitim verilmiştir.

Mrt

Okulumuz öğrencileri düzenlenen İlçe Satranç Turnuvası Kızlar Kategorisinde ikinci oldular. 3-C Sınıfı öğrencimiz Zeynep POYRAZ aynı yarışmada bireyselde ilçe üçüncüsü oldu. Katılım gösteren tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında Ocak ayı boyunca eylem planı doğrultusunda sınıflarımızda pek çok etkinlik gerçekleştirildi. Dede Korkut Hikayeleri,  Anlamını Bul, Hatırlatmaca ve Bilen Oturur Oyunlarının yanı sıra düzenlenen resim ve afiş yarışması için de çalışmalar komisyonumuz tarafından yürütüldü.

May

Okulumuz öğrencileri Forest Macera Parkında öğretmenlerinin rehberliğinde doğanın içinde eğlenceli bir gün geçirdiler.