T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Mustafa Pars İlkokulu

Mustafa Pars İlkokulu

Telefon
0212 426 00 63
Belgegeçer
0212 426 00 03
WEB
https://mustafaparsio.meb.k12.tr
Adres
Gültepe Mahallesi Reyhan Caddesi No23 34295 K.Çekmece/İSTANBUL
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, mükemmellik anlayışı içinde, sürekli değişim ve gelişimi benimseyen, kişilikli, geleceğe güvenle bakan, geçmişten geleceğe köprü kurabilen, bugünden yarınları yaşayan, Türkiye için dünya ile yarışan, özgür, çok yönlü, yenilikçi, yaratıcı, lider, aydın, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, erdemli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bireysel ve toplumsal sorumluluklarını bilen, bedensel, zihinsel, sosyal, psikolojik, ahlaki değerleri taşıyan bir kişilik olarak, mutlu, sağlıklı, bilgili, becerili, çok yönlü, tarafsız, vatanını milletini seven, milli ve manevi değerleri benimseyen, yaşamı seven, katılımcı, yaratıcı, öğrenci-veli, öğretmen ve yöneticilerin sürekli gelişim içinde olduğu, kendi kendini yenileyebildiği, öğrencilerin yarınlara aydın bir insan olarak hazırlanabildiği bir kurum olarak mutlu bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :29
Öğrenci :762
Derslik :22
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2777
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler
09.00-14.40
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Ulaşım Metrobüs ile "Beşyol" durağına 500 metre uzaklıktadır. Ayrıca Belediye otobüsleri ile Reyhan Caddesinde bulunan "Okul" durağı, okulumuzun önündedir.
Servis Bilgisi
Var
Yerleşim Yeri
Okulumuz Cennet Kültür Merkezi´ne 500 mt, Metrobüs Beşyol Durağına ´e 500 mt uzaklıkta ve Sefaköy Anadolu Lisesinin bitişiğindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine Uzaklık 19 Km, İlçe Merkezine Uzaklık 3 Km´dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Geleneksel Çocuk Oyunları, Halk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler
Akıl ve Zeka Oyunları
Proje Çalışmaları
Yazdır